dilluns, 17 de maig del 2010

Francesc Tàrrega

Us presento un nou vídeo del programa Nydia del Canal 33. Ara, dedicat a Francesc Tàrrega, compositor i guitarrista valencià. En aquest vídeo podreu veure interpretar obres seves pel guitarrista Juan Becerra, professor de guitarra a l'Escola de Música Pau Casals d'El Vendrell, del qual us recomano a tots el seu blog: "El racó de la guitarra", destinat a estudiants de guitarra de nivell elemental i mitjà. A partir d'avui també el trobareu al meu llistat de blogs, a la columna de la dreta.



2 comentaris:

Juan Becerra ha dit...

Anava a mirar el teu blog per veure les novetats i...Quina sorpresa! Si surto jo!

Va ser tota una experiència poder participar en un programa dedicat al mestre Tàrrega. Per nosaltres es com el pare de la guitarra moderna. Gracies al seu impuls i el dels seus deixebles ara podem gaudir d’un gran ambient guitarristic a Catalunya i a la resta del món.

Moltes Gràcies

Juan

JORDI ha dit...

Moltes gràcies a tu, Juan!

Tinc alumnes de Llenguatge Musical que toquen la guitarra i sempre es queixen que no escoltem mai audicions de guitarra. Ja saps: que si simfonies, quartets de corda... i la guitarra?

El teu blog està molt bé i és una manera d'apropar-los audicions de qualitat. A més, Francesc Tàrrega és prou important com per fer-lo conèixer.

Moltes gràcies i FELICITATS!!!